Locatie

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch

Oude Engelenseweg 1
5222 AA
’s-Hertogenbosch

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is 1931 uitstekend bereikbaar. 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van ’s-Hertogenbosch Centraal Station. Wanneer u de stationsuitgang ‘Paleiskwartier/Brabanthallen’ neemt, ziet u de toren van het congrescentrum na ongeveer 10 minuten verschijnen. Deze toren is tevens de hoofdentree van 1931 Congrescentrum.

Auto

1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch is uitstekend te bereiken vanuit de grote steden. Het is slechts een half uur rijden vanuit Utrecht, en een uur vanuit Amsterdam en Antwerpen. Uw auto kunt u parkeren op één van de 700 parkeerplaatsen voor de deur van 1931. Mocht dat niet voldoende zijn, kan er nog altijd uitgeweken worden naar één van de 4.000 parkeerplaatsen van de Brabanthallen. Daarnaast beschikt 1931 ook nog over 4 elektrische oplaadpunten voor uw elektrische auto. Deze bevinden zich rechts van de ingang, naast de fietsenstalling. 

Toegankelijkheid mindervaliden

Voor de hoofdingang van 1931 bevinden zich specifiek aangeduide mindervaliden parkeerplaatsen. Vrijwel alle ruimtes van 1931 zijn gelijkvloers en op de begane grond en hierdoor goed bereikbaar voor mindervaliden. Overige ruimtes zijn bereikbaar via een lift. Op de begane grond bij de hoofdentree is een speciale minder valide toilet ingericht.